Airconditioning


Klimaatspecialist Airconomics met vestigingen in Helmond en Ridderkerk, levert standaard en duurzame oplossingen voor het koelen, verwarmen en ventileren.

Sinds 1996 hebben wij een uitgebreide ervaring opgebouwd in het leveren en onderhouden zowel klimaattechnische als koeltechnische installaties, warmtepompen, WTW-ventilatie en andere specials(bijv. overdruk systemen voor productie en scheepvaart).

Onze oplossingen worden toegepast bij bedrijven, scheepvaart, scholen, kantoren, winkels, horeca en de particulier.

Kantoor

Een goed klimaat in een kantoor gebouw is essentieel voor uw medewerkers maar zeker ook voor de productiviteit.

In een goed klimaat presteren de werknemers optimaal, dit is in tal van arbeidsstudies wetenschappelijk bewezen.
Airconomics BV is gespecialiseerd in het creëren van van een optimale werkklimaat, en kunnen u adviseren hoe dit te realiseren.

Woonhuis

Steeds meer wordt in woonhuizen een aircosysteem aangebracht. Niet alleen het kantoor beschikt nu over een geavanceerd aircosysteem, maar ook uw woonhuis. Voordat u kiest welk aircosysteem het beste in uw huis past, wilt u natuurlijk zeker weten dat deze airconditioning  gebruiksvriendelijk is en esthetisch wordt ingebouwd.

Wilt u uzelf vooraf goed laten informeren over de mogelijkheden van een aircosysteem, neemt u dan contact op met Airconomics of Bravo Technisch Beheer,. Wij denken graag mee met u om zo tot de ideale oplossing te komen. In de omgeving van Rotterdam, Eindhoven, Tilburg Breda hebben wij al veel woonhuizen voorzien van airco.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier.
    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees ons Privacybeleid

    RSS Duurzaam Verwarmen